Tartalete Toffee-Cafea

Tartalete Toffee-Cafea
Tartelele Toffee-Coffee ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 53 g de grăsimi și un total de 756 de calorii. Pentru 1,63 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână topping de caramel, smântână groasă, bucăți de caramel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 23%. Încercați tartele cu caramelă cu piersici, tartele cu ciocolată și cafea Cheesecake și tartelele cu mousse de cafea cu alune – fără carbohidrați și fără gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți umplutura: aduceți smântâna și cafeaua aproape la fierbere într-o cratiță la foc mediu. Reduceți căldura la minim; gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron. Pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Aduceți toppingul de caramel la fierbere într-o cratiță la foc mediu-înalt. Reduceți focul la mediu și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc si se amesteca untul. Adaugă încet amestecul de smântână-cafea până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se toarnă într-un bol mare și se răcește la temperatura camerei. Dă la frigider pentru 45 de minute sau până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Puneți cojile de patiserie pe o tavă de copt neunsă și coaceți conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Transferați pe un gratar pentru a se răci, apoi scoateți centrul cojilor cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
3
Puneți chipsurile de ciocolată într-un castron mic care poate fi folosit la microunde și puneți-le la microunde la putere medie, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topesc, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Turnați bucățile de caramel într-o farfurie de plăcintă. Înmuiați marginile cojilor de patiserie în ciocolată topită și apoi în caramel. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
CarameleCaramele
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
5
Bateți amestecul de cafea cu un mixer la viteză medie până se îngroașă. Bateți încet zahărul de cofetă la mare până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Asamblați ceștile chiar înainte de a le servi sau de a vinde: puneți amestecul de cafea într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Apăsați aerul și etanșați. Tăiați un colț; introduceți amestecul în coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Stropiți cu mai mult caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tartaleta funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista