Pufuri de Crab cu pansament miraculos
Crab bufe cu miracol bici pansament este un pescatarian felul principal. O porție conține 1001 calorii, 49G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $5.46 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica piper, miracol bici dressing, liniuță de sos de piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Chiar Mai Bine Mai Bine Decât Miracle Whip, Miracol bici baie radicală, și MIRACLE WHIP WOW! Burgeri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Puneți apa și untul într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere.
Adăugați făină; gatiti la foc mic pana cand amestecul formeaza o bila, amestecand energic.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Aruncați lingurițe rotunjite de aluat pe foaia de copt unsă.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până se rumenesc.
Scoateți imediat din foaia de copt; rece.
Se amestecă carnea de crab, măslinele, ardeiul verde, sosul și sosul de ardei iute.
Tăiați blaturile din pufuri de cremă; umpleți uniform cu amestec de carne de crab, folosind aproximativ 1-1/2 lingurițe. din amestecul de carne de crab pentru fiecare puf de cremă. Înlocuiți vârfurile. Păstrați pufurile de cremă rămase în rerigerator.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.