Rib friptură Dijon en Croute

Rib friptură Dijon en Croute
Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da coaste friptură Dijon en Croute un try. O porție conține 281 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 2,85 USD pe porție. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți friptură de vită cu coaste de vită, muștar gri Poupon dijon, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miel-Rib Friptură Dijon, Friptură De Legume Dijon, și Pui Prăjit Cu Sos Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați carnea pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Coaceți 45 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, gătiți și amestecați ciupercile, șalotele și usturoiul în unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 min. sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți din căldură. Se amestecă muștarul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
6
Combinați firimiturile de pâine, boabele de piper crăpate și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Întindeți amestecul de muștar pe carne; presărați cu amestec de firimituri de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
8
Coaceți 15 min. sau până la mediu-rare (145F), sau coacerea dorită, tentarea cărnii cu folie aproape de sfârșitul timpului de coacere, dacă este necesar, pentru a preveni rumenirea excesivă a crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Lăsați să stea 15 min. înainte de feliere pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista