Rib friptură Dijon en Croute
Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da coaste friptură Dijon en Croute un try. O porție conține 281 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 2,85 USD pe porție. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți friptură de vită cu coaste de vită, muștar gri Poupon dijon, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miel-Rib Friptură Dijon, Friptură De Legume Dijon, și Pui Prăjit Cu Sos Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Așezați carnea pe raft în tigaie.
Între timp, gătiți și amestecați ciupercile, șalotele și usturoiul în unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 min. sau până la licitație.
Scoateți din căldură. Se amestecă muștarul; deoparte.
Combinați firimiturile de pâine, boabele de piper crăpate și busuiocul.
Întindeți amestecul de muștar pe carne; presărați cu amestec de firimituri de pâine.
Coaceți 15 min. sau până la mediu-rare (145F), sau coacerea dorită, tentarea cărnii cu folie aproape de sfârșitul timpului de coacere, dacă este necesar, pentru a preveni rumenirea excesivă a crustei.
Lăsați să stea 15 min. înainte de feliere pentru a servi.