Tarta cu mere si Prune cu inghetata de vanilie si coniac

Tarta cu mere si Prune cu inghetata de vanilie si coniac
Tarta cu mere și Prune cu înghețată Vanillan și coniac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 520 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină universală, conserve de caise, coniac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta cu mere si Prune, Înghețată De Vanilie Chai, și Apple Crisp cu înghețată de Prune Tequilan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați scurtarea și untul și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până când se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
3
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață. Amestecați, folosind viraje pornite / oprite, până când se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu 1/2 linguri dacă este uscată. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
1
Combinați prunele și coniacul într-un castron mic. Acoperiți; lăsați să stea 2 ore, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți prunele, rezervând coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Prune UscatePrune Uscate
3
Tăiați prunele în jumătate; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Îndoiți consola și apăsați, formând laturi duble groase; crusta la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se amestecă merele, zahărul și 2 linguri de unt într-un castron mare. Aranjați pene de mere, suprapunându-se ușor, în cercuri concentrice în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Coaceți tarta până când merele sunt doar fragede, aproximativ 1 oră. Puneți prunele în spațiile dintre mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Ungeți fructele cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FructeFructe
10
Coaceți tarta până când merele sunt foarte fragede și crusta este maro aurie, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Transferați tarta în raft și răciți 15 minute.
12
Amestecați 1 lingură de coniac rezervat în conserve strecurate pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
ConiacConiac
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Periați glazura peste tarta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
14
Tăiați tarta în pene.
15
Serviți cald sau la temperatura camerei cu înghețată, stropind o parte din coniac rezervat peste înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
ConiacConiac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
OcaziiVară
Revista