Tagliatelle cu șofran, fructe de mare și smântână

Tagliatelle cu șofran, fructe de mare și smântână
Tagliatelle cu șofran, fructe de mare și smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 840 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,4 USD pe porție. Un amestec de cremă dublă, tagliatelle, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bine. Încercați Supă De Fructe De Mare Șofran, Capellini de fructe de mare cu șofran, și Șofran Fructe De Mare Paella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați șofranul în vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
șofranșofran
2
Adăugați puțin ulei și usturoiul într-o tigaie și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați scoicile și midiile, agitați tigaia și adăugați amestecul de vin alb și șofran. Aduceți la fierbere și gătiți până când crustaceele se deschid, aruncați orice crustacee care rămân închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
CrustaceeCrustacee
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
șofranșofran
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Apoi, așezați restul de fructe de mare, pătrunjel și smântână deasupra. Se fierbe timp de 3 până la 4 minute și se condimentează după gust. Gatiti tagliatelle in apa sarata, clocotita pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TagliatelleTagliatelle
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Se scurge și se adaugă la pește, se servește împrăștiat cu o parte din pătrunjelul rămas și o picătură suplimentară de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista