Tagliatelle cu șofran, fructe de mare și smântână
Tagliatelle cu șofran, fructe de mare și smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 840 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,4 USD pe porție. Un amestec de cremă dublă, tagliatelle, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bine. Încercați Supă De Fructe De Mare Șofran, Capellini de fructe de mare cu șofran, și Șofran Fructe De Mare Paella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați șofranul în vinul alb.
Adăugați puțin ulei și usturoiul într-o tigaie și gătiți până se înmoaie.
Adăugați scoicile și midiile, agitați tigaia și adăugați amestecul de vin alb și șofran. Aduceți la fierbere și gătiți până când crustaceele se deschid, aruncați orice crustacee care rămân închise.
Apoi, așezați restul de fructe de mare, pătrunjel și smântână deasupra. Se fierbe timp de 3 până la 4 minute și se condimentează după gust. Gatiti tagliatelle in apa sarata, clocotita pana la al dente.
Se scurge și se adaugă la pește, se servește împrăștiat cu o parte din pătrunjelul rămas și o picătură suplimentară de ulei de măsline.