Sandwich-Uri De Vinete La Cuptor
Sandvișurile de vinete coapte necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 471 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 23 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, Salam, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandwich-Uri De Vinete La Cuptor, Sandvișuri de vinete coapte ale bucătarului John, și Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Bateți ouăle într-un castron mic, puțin adânc.
Amestecați făina, sarea, piperul negru și ardeiul cayenne într-un vas mare de mică adâncime.
Se toarnă pesmet într-un alt vas mare de mică adâncime.
Topiți o felie de vinete cu 1/4 felie de brânză provolone, 3 felii de salam și 1/4 felie de brânză provolone.
Așezați deasupra o felie de vinete de dimensiuni egale. Repetați cu felii de vinete rămase, brânză și salam.
Apăsați ușor fiecare sandwich de vinete în făina condimentată pentru a acoperi; scuturați excesul. Scufundați ambele părți ale fiecărui sandwich în ou bătut, apoi apăsați în pesmet.
Așezați pe foaia de copt pregătită în timp ce pâine restul de sandvișuri de vinete.
Stropiți 1 linguriță de ulei de măsline într-un cerc cu diametrul de aproximativ 3 inci pe folie; așezați un sandwich de vinete pâine pe zona unsă.
Presărați aproximativ 1 linguriță brânză Parmigiano-Reggiano peste sandviș. Repetați cu restul de 3 sandvișuri, stropind o zonă pe folie cu ulei de măsline, așezând un sandviș pe ulei și topping cu parmezan.
Stropiți vârfurile fiecărui sandwich cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Întoarceți sandvișurile și presărați 1 linguriță brânză Parmigiano-Reggiano pe partea de sus.
Coaceți până se rumenesc și un cuțit de decojit se introduce ușor în vinete, încă 8 până la 10 minute.
Serviți cald sau la temperatura camerei.