Sandwich-Uri De Vinete La Cuptor

Sandwich-Uri De Vinete La Cuptor
Sandvișurile de vinete coapte necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 471 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 23 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, Salam, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandwich-Uri De Vinete La Cuptor, Sandvișuri de vinete coapte ale bucătarului John, și Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți ouăle într-un castron mic, puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Amestecați făina, sarea, piperul negru și ardeiul cayenne într-un vas mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Se toarnă pesmet într-un alt vas mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
5
Topiți o felie de vinete cu 1/4 felie de brânză provolone, 3 felii de salam și 1/4 felie de brânză provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
VineteVinete
SalamSalam
6
Așezați deasupra o felie de vinete de dimensiuni egale. Repetați cu felii de vinete rămase, brânză și salam.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
SalamSalam
7
Apăsați ușor fiecare sandwich de vinete în făina condimentată pentru a acoperi; scuturați excesul. Scufundați ambele părți ale fiecărui sandwich în ou bătut, apoi apăsați în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină CondimentatăFăină Condimentată
PesmetPesmet
VineteVinete
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
OuăOuă
8
Așezați pe foaia de copt pregătită în timp ce pâine restul de sandvișuri de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Stropiți 1 linguriță de ulei de măsline într-un cerc cu diametrul de aproximativ 3 inci pe folie; așezați un sandwich de vinete pâine pe zona unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Presărați aproximativ 1 linguriță brânză Parmigiano-Reggiano peste sandviș. Repetați cu restul de 3 sandvișuri, stropind o zonă pe folie cu ulei de măsline, așezând un sandviș pe ulei și topping cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Stropiți vârfurile fiecărui sandwich cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Întoarceți sandvișurile și presărați 1 linguriță brânză Parmigiano-Reggiano pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Coaceți până se rumenesc și un cuțit de decojit se introduce ușor în vinete, încă 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
14
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista