Tagliatelle con Sugo di Funghi e Porri: Panglici cu Ragu de ciuperci și praz

Tagliatelle con Sugo di Funghi e Porri: Panglici cu Ragu de ciuperci și praz
Reteta Tagliatelle con Sugo di Funghi e Porri: Panglici cu Ragu de ciuperci si praz se poate face in aproximativ 30 de minute. Pentru 18,51 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 859 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ulei de măsline, ulei de măsline, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 79%, care este solid. Rețete similare includ Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci), Tagliatelle con Spinaci e Funghi și Polpettone in umido con funghi (Chip de carne în sos de roșii și ciuperci).

Instrucțiuni

1
Întindeți trecutul la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste și tăiați foaia rezultată în benzi groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2
Se aseaza pe o tava de foaie pudrata cu gris si se acopera cu un prosop curat si umed pana este gata de fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până se afumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ciupercile și căleți la foc mare până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute per lot. Ciupercile nu trebuie să-și elibereze sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6
Scoateți ciupercile și adăugați ceapa, prazul, usturoiul, frunzele de cimbru și sare și piper după gust. Gatiti inca 5 minute, apoi adaugati sosul de rosii. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic și se adaugă ciupercile. Mai fierbeți 10 minute și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Fierbe pastele în apă clocotită timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
8
Scurgeți, rezervând apa pentru paste și adăugați pastele în sos. Aruncați la foc iute 1 minut pentru a se acoperi, adăugând un strop de apă pentru paste, dacă este necesar, pentru ca sosul să nu devină prea strâns. Împărțiți în șase boluri de paste încălzite și acoperiți cu Parmigiano-Reggiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
9
Puneți 3 1/2 căni de făină în centrul unei plăci mari de tăiat din lemn. Faceți o groapă în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Cu ajutorul unei furculițe, bateți ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Pe măsură ce extindeți puțul, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va aduna când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele. Odată ce ai o masă unită, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți și aruncați bucățile rămase. Refăinați ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
12
Rulați sau modelați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
13
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
14
Adăugați ceapa și usturoiul, gătiți până se înmoaie și auriu deschis, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
15
Adăugați cimbrul și morcovul și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
16
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fiert, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt grosime ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos ține 1 săptămână la frigider sau până la 6 luni la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate85
Revista