Tagine De Pește Marocan

Tagine De Pește Marocan
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Tagine de pește marocan ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 352 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, cartofi, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tagine De Pește Marocan Cu Roșii, Măsline Și Lămâi Conservate, Mese Simple: Tagine De Snapper Roșu În Stil Marocan (Tocană De Pește), și Mese Simple: Tagine De Snapper Roșu În Stil Marocan (Tocană De Pește).

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca banc Sonoma Coasta Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banc Sonoma Coasta Pinot Noir
Banc Sonoma Coasta Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Coasta Sonoma AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista