Tacos de pește cu salată de varză-morcov și cremă picantă

Tacos de pește cu salată de varză-morcov și cremă picantă
Rețeta Tacos de pește cu salată de varză-morcov și Creman picant este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 369 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, chimen, varză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tacos picant de pește cu salată de varză + cremă de tei, Tacos de pește Paleo cu salată picantă de varză, și Tacos de pește cu salată de varză roșie.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna și sosul adobo într-un castron mic, șoptind bine; puneți deoparte și lăsați aromele să se contopească. Între timp, combinați jicama, varza, morcovii, frunzele de coriandru, sucul de lămâie și coaja, 1 lingură de ulei de măsline și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mediu; aruncați bine. Se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Sare și PiperSare și Piper
Sos AdoboSos Adobo
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VarzăVarză
MorcovMorcov
JicamaJicama
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați peștele într-o tigaie pentru pui; periați cu linguriță rămasă ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Se presară cu pudra de chili, boia de ardei, chimen și restul de 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Se fierbe până când peștele este gătit și ușor carbonizat în jurul marginilor (6-8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De ChiliPraf De Chili
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
ChimenChimen
PeștePește
4
Scoateți peștele din cuptor; fulg cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați aproximativ 1/4 cană de slaw pe fiecare tortilla; se acoperă cu 1/4 cană de pește gătit. Acoperiți fiecare taco cu aproximativ 1 lingură de cremă; serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Crema MexicanăCrema Mexicană
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista