Sushi de Avocado cu orez brun
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Sushi de Avocado cu orez brun ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 299 calorii. Un amestec de apă, avocado, oțet de orez brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Avocado & Mango Orez Brun Sushi, [] Somon Afumat, Avocado Și Orez Brun Sushi Bowl, și Orez Brun Sushi De Legume.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți orezul brun, puneți-l într-o cratiță la foc mediu și turnați în apă. Se amestecă sarea de mare, se aduce la fierbere și se fierbe până când orezul a absorbit apa, aproximativ 45 de minute.
Lăsați orezul să se răcească până se încălzește; amestecați oțetul de orez brun. Orezul va fi ușor lipicios.
Pentru a rula sushi, acoperiți un covor rulant de sushi din bambus cu folie de plastic.
Așezați o foaie de nori, cu fața aspră în sus, pe folia de plastic. Cu degetele ude, bateți ferm un strat gros și uniform de orez brun peste nori, lăsând marginea superioară la aproximativ 1/2 inch adâncime descoperită cu orez.
Așezați 1 sau 2 felii de avocado și o cantitate mică de fâșii de ardei gras roșu și varză de lucernă într-o linie de-a lungul marginii de jos a foii.
Ridicați marginea foii de rulare din bambus, pliați marginea inferioară a foii în sus, închizând legumele și rotiți bine sushi într-un cilindru gros. Îndepărtați marginea nori goală cu un deget umed și sigilați ruloul. Odată ce sushi-ul este rulat, înfășurați-l în covor și strângeți ușor pentru a-l compacta bine.
Lăsați rulourile să se odihnească câteva minute înainte de a tăia fiecare rulou în 6 bucăți pentru servire.