Supă Verde
Supa verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție conține 123 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica ceapa, supa de pui, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce e bine. Încercați Hopping John Soup-mazăre cu ochi negri, șuncă și supă verde Collard, Supă De Mazăre Verde, și Supă De Mazăre Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut ceapa tocata si usturoiul in ulei de masline fierbinte intr-un cuptor olandez mare pana se inmoaie.
Adăugați bulion de pui și următoarele 5 ingrediente; aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Presărați 1/2 linguriță de parmezan pe fiecare felie de baghetă și așezați-o pe foaia de copt. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) aproximativ 3 minute sau până când brânza este topită.
Supă de oală în boluri individuale de servire; acoperiți fiecare cu o felie de pâine prăjită.