Supă Miso cu verdeață de primăvară
Reteta supa Miso cu verdeață de primăvară ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 45 minute. Această supă are 60 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână morcov, kombu, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Supă Miso de 15 Minute cu verdeață și Tofu, Supă de picătură de ou cu verdeață de primăvară, și Supă De Primăvară De Verdeață Și Paste Făinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați kombu și apa într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut.
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid. Aruncați kombu.
Combinați 1/4 cană de lichid rezervat și miso, amestecând cu un tel.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Adăugați fundul daikon, morcov și ceapă; gatiti 3 minute.
Adăugați lichidul rezervat rămas; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Adăugați Nasturel și mărar; gatiti 1 minut. Se amestecă amestecul miso și se gătește 1 minut. Se amestecă sucul de lămâie.
Se presară cu blaturi de ceapă verde.