Supă Miso cu verdeață de primăvară

Supă Miso cu verdeață de primăvară
Reteta supa Miso cu verdeață de primăvară ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 45 minute. Această supă are 60 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână morcov, kombu, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Supă Miso de 15 Minute cu verdeață și Tofu, Supă de picătură de ou cu verdeață de primăvară, și Supă De Primăvară De Verdeață Și Paste Făinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați kombu și apa într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid. Aruncați kombu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Combinați 1/4 cană de lichid rezervat și miso, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați fundul daikon, morcov și ceapă; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ridiche DaikonRidiche Daikon
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați lichidul rezervat rămas; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
7
Adăugați Nasturel și mărar; gatiti 1 minut. Se amestecă amestecul miso și se gătește 1 minut. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
MărarMărar
MisoMiso
8
Se presară cu blaturi de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista