Supă De Tăiței Ramen

Supă De Tăiței Ramen
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare japoneză. Încercați să faceți supă de tăiței Ramen acasă. Pentru 1,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 254 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 134 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de sos de soia, rădăcină de ghimbir, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Tăiței Ramen, Supă Japoneză De Tăiței Ramen, și Supă japoneză de tăiței ramen.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie combinați bulionul și tăiței. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; se amestecă pentru a sparge tăiței. Reduceți căldura la mediu și adăugați sos de soia, ulei de chili și ghimbir. Se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute. Se amestecă uleiul de susan și se ornează cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De SusanUlei De Susan
Ulei De ChiliUlei De Chili
Sos De SoiaSos De Soia
PastePaste
GhimbirGhimbir
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Sos Japonez De Susan, Riesling

Fidea Ramen poate fi asociată cu Sauvignon Blanc, Sake și Riesling. Saktromentrum este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc
Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc
O reprezentare clasică a Sauvignon Blanc din Valea Wairau din Marlborough, plină de caractere aromatice de fructe tropicale găsite în această subregiune mai caldă. Acest vin prezintă arome puternice de coacăze negre, fructe de pasiune și pepene copt. Palatul are o gamă ispititoare de citrice coapte amestecate cu ierburi înțepătoare, cum ar fi rozmarinul proaspăt, terminând cu aciditate subtilă.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista