Supă de roșii prăjită cu midii și fenicul
Supa de roșii prăjită cu midii și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1464 calorii, 53G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $2.95 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați-vă în bucăți mari, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Midii aburite cu fenicul și roșii, Gatiti cartea: 'somon prăjit cu fenicul, pătrunjel și roșii, și Supă de morcov și fenicul prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți bucățile de roșii cu toate sucurile lor, ceapa tocată, 2 căței de usturoi tocați și tulpinile de fenicul și majoritatea frunzelor (păstrați becul pentru supă și câteva frunze cu pene pentru garnitură) pe o foaie de copt cu linie de pergament.
Stropiți cu ulei de măsline de cupă de la calibru și condimentați bine cu sare și piper. Aruncați pentru a obține toate legumele acoperite cu ulei. Prăjiți legumele aproximativ 1 oră și 15 minute până când sunt ușor carbonizate, rotind foaia la jumătatea gătitului.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească oarecum.Răsturnați legumele și orice sucuri acumulate în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați de 10 sau 12 ori, răzuind părțile laterale o dată sau de două ori, până când se formează un piure foarte dur. Împingeți amestecul printr-o sită cu ochiuri fine sau tami folosind o lingură de lemn într-un castron curat. Lucrați în loturi, aruncând solidele în timp ce lucrați. Ar trebui să obțineți aproximativ 2 până la 3 căni de sos neted mătăsos, suficient de gros pentru a acoperi o lingură de lemn.Împărțiți bulbul de fenicul pe lungime, apoi scoateți miezul din fiecare secțiune. Feliați feniculul transversal în bucăți subțiri. Pune deoparte.Folosind un mortar și un pistil, măcinați restul de căței de usturoi tocați, pătrunjel, chili roșu cu semințele sale și un vârf mare de sare într-o pastă foarte aspră.
Încălziți restul de ulei de măsline din cupa de la calibru în fundul unei oale mari de supă sau al cuptorului olandez.
Adăugați pasta și prăjiți până la parfum aproximativ 3 minute.
Adăugați apa în oală împreună cu feliile de fenicul și dați la fiert. Reduceți focul și gătiți până când feniculul se înmoaie oarecum, aproximativ 8 minute.
Adăugați midii curate în oală și acoperiți-l cu un capac. Gatiti pana se deschid cojile, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se lasă midiile să se răcească în lichid până când pot fi manipulate cu ușurință. Odată suficient de răcit, aruncați orice midii care nu s-au deschis și scoateți restul din coji. Aruncați cojile. Împărțiți midiile între 6 boluri de supă puțin adânci.
Adăugați sosul de roșii în bulionul din oala cu supă, reglați condimentul. Se aduce la fierbere, apoi se toarnă o parte din bulionul fierbinte peste midii din fiecare bol.
Se ornează cu frunze de fenicul tocate rezervate.
Se servește fierbinte cu pâine crustă.