Supă de roșii prăjită cu midii și fenicul

Supă de roșii prăjită cu midii și fenicul
Supa de roșii prăjită cu midii și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1464 calorii, 53G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $2.95 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați-vă în bucăți mari, ulei de măsline, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Midii aburite cu fenicul și roșii, Gatiti cartea: 'somon prăjit cu fenicul, pătrunjel și roșii, și Supă de morcov și fenicul prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți bucățile de roșii cu toate sucurile lor, ceapa tocată, 2 căței de usturoi tocați și tulpinile de fenicul și majoritatea frunzelor (păstrați becul pentru supă și câteva frunze cu pene pentru garnitură) pe o foaie de copt cu linie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Stropiți cu ulei de măsline de cupă de la calibru și condimentați bine cu sare și piper. Aruncați pentru a obține toate legumele acoperite cu ulei. Prăjiți legumele aproximativ 1 oră și 15 minute până când sunt ușor carbonizate, rotind foaia la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească oarecum.Răsturnați legumele și orice sucuri acumulate în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați de 10 sau 12 ori, răzuind părțile laterale o dată sau de două ori, până când se formează un piure foarte dur. Împingeți amestecul printr-o sită cu ochiuri fine sau tami folosind o lingură de lemn într-un castron curat. Lucrați în loturi, aruncând solidele în timp ce lucrați. Ar trebui să obțineți aproximativ 2 până la 3 căni de sos neted mătăsos, suficient de gros pentru a acoperi o lingură de lemn.Împărțiți bulbul de fenicul pe lungime, apoi scoateți miezul din fiecare secțiune. Feliați feniculul transversal în bucăți subțiri. Pune deoparte.Folosind un mortar și un pistil, măcinați restul de căței de usturoi tocați, pătrunjel, chili roșu cu semințele sale și un vârf mare de sare într-o pastă foarte aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Încălziți restul de ulei de măsline din cupa de la calibru în fundul unei oale mari de supă sau al cuptorului olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
6
Adăugați pasta și prăjiți până la parfum aproximativ 3 minute.
7
Adăugați apa în oală împreună cu feliile de fenicul și dați la fiert. Reduceți focul și gătiți până când feniculul se înmoaie oarecum, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați midii curate în oală și acoperiți-l cu un capac. Gatiti pana se deschid cojile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Se ia de pe foc și se lasă midiile să se răcească în lichid până când pot fi manipulate cu ușurință. Odată suficient de răcit, aruncați orice midii care nu s-au deschis și scoateți restul din coji. Aruncați cojile. Împărțiți midiile între 6 boluri de supă puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Adăugați sosul de roșii în bulionul din oala cu supă, reglați condimentul. Se aduce la fierbere, apoi se toarnă o parte din bulionul fierbinte peste midii din fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Se ornează cu frunze de fenicul tocate rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
12
Se servește fierbinte cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate94
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista