Supă de orz de legume de la pahar

Supă de orz de legume de la pahar
Supa de orz cu legume de la Beaker ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă servește 8. O porție conține 181 de calorii , 7 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 633 de fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 88% . Acest scor este spectaculos. Supa de orz cu legume de la Beaker , Supa de orz de legume și Supa de orz de legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se toarnă bulionul de legume într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Borcane Cu 7 Ball® Sau Kerr® Pint (16 Oz) Cu Capace și BenziBorcane Cu 7 Ball® Sau Kerr® Pint (16 Oz) Cu Capace și Benzi
2
Adăugați orzul, morcovii, țelina, roșiile, dovlecelul, fasolea garbanzo, ceapa și foile de dafin. Asezonați cu pudră de usturoi, zahăr, sare, piper, pătrunjel, praf de curry, boia de ardei și sos Worcestershire. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic timp de 90 de minute. Supa va fi foarte groasă. Puteți ajusta adăugând mai mult bulion sau mai puțin orz, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1½ Cană De Pui, Mărunțit Dintr-un Pui De Rotisor Cumpărat Din Magazin (3 Până La 4 Lire)1½ Cană De Pui, Mărunțit Dintr-un Pui De Rotisor Cumpărat Din Magazin (3 Până La 4 Lire)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
OrzOrz
1/2 Kg Cârnați De Porc Afumat, Feliați1/2 Kg Cârnați De Porc Afumat, Feliați
Sare MăcinatăSare Măcinată
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Sare Kosher Si Piper Negru CrapatSare Kosher Si Piper Negru Crapat
Pepperoni, OptionalPepperoni, Optional
1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida
Dovleac Galben De Vară, însămânțat și Tăiat CubulețeDovleac Galben De Vară, însămânțat și Tăiat Cubulețe
3
Îndepărtați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. La Marca cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista