Supă de orez cu hamburger

Supă de orez cu hamburger
Supa de orez cu hamburger ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. O porție conține 91 de calorii , 5 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 33 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de apă, roșii conservate, carne de vită tocată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 18% . Rețete similare sunt Seria Supă de Vită – Partea 4: Supa de hamburger , Orez spaniol cu hamburgeri și Orez spaniol cu hamburgeri .

Instrucțiuni

1
Într-un ibric de supă sau într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher Si Piper Negru CrapatSare Kosher Si Piper Negru Crapat
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1½ Linguriță De Chimen Măcinat1½ Linguriță De Chimen Măcinat
Brânză Monterey Jack Mărunțită (opțional)Brânză Monterey Jack Mărunțită (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Kosher Si Piper CrapatSare Kosher Si Piper Crapat
2
Adăugați apa, roșiile, amestecul de supă, sosul Worcestershire, sare, zahăr brun, sare de țelină și piper; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1½ Cani De Pui, Tocat Dintr-un Pui De Rotisor Cumparat Din Magazin1½ Cani De Pui, Tocat Dintr-un Pui De Rotisor Cumparat Din Magazin
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
1½ Cană De Pui, Mărunțit Dintr-un Pui De Rotisor Cumpărat Din Magazin (3 Până La 4 Lire)1½ Cană De Pui, Mărunțit Dintr-un Pui De Rotisor Cumpărat Din Magazin (3 Până La 4 Lire)
1/2 Kg Cârnați De Porc Afumat, Feliați1/2 Kg Cârnați De Porc Afumat, Feliați
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Căni De Mărimea Unei Gustări (4 Uncii Fiecare) De Piersici Tăiate Cubulețe2 Căni De Mărimea Unei Gustări (4 Uncii Fiecare) De Piersici Tăiate Cubulețe
3
Adăugați orezul. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Gosset Celebris Extra Brut rosé. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 215 de dolari.
Gosset Celebris Extra Brut Rose
Gosset Celebris Extra Brut Rose
Acest cuvee este conceput pentru a atrage cele mai exigente palate și, în general, oricui caută o notă de romantism la aperitiv. Prospețimea sa, cu note de fructe roșii (căpșuni, zmeură și coacăze roșii), oferă o senzație fină, confortabilă, care persistă cu note de grapefruit roz. Această șampanie poate fi servită ca acompaniament la mâncăruri alese cu grijă, cum ar fi somonul, un gazpacho cu căpșuni și roșii. cu busuioc, sau panfriedscampi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista