Supă de linte II

Supă de linte II
Supa de linte II ar putea fi doar supa pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 42 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de sare și piper, condimente, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt O altă supă, linte Baconie și supă de legume, Supă de linte și șuncă, și Supă De Linte.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați uleiul și ceapa și sotati timp de 5 minute, sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați bulionul și aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
3
Adăugați lintea, sosul și condimentele. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când lintea este fragedă. Sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
LinteLinte
SosSos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista