Supă de legume și șuncă înăbușite

Supă de legume și șuncă înăbușite
Supa de legume și șuncă înăbușite este un fel principal fără lactate. Pentru 1,65 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 200 de calorii, 13 g de proteine și 4 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită conserve de roșii, bulion de pui, busuioc și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Cu un scor de lingură de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ supă de mazăre cu șuncă și legume, supă de fasole bleumarin cu șuncă și legume și supă de mazăre cu șuncă și legume.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați roșiile, bulionul de pui, busuiocul și piperul. Se aduce la fierbere. Se amestecă legumele, șunca și fasolea. Reveniți la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă pastele și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate55
Revista