Supă de legume la sfârșitul verii
Supa de legume de la sfârșitul verii este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, boabe de porumb, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cum sa faci cocktail-uri de vin congelate pentru sfârșitul verii bash, Supă De Legume De Vară, și Supă De Legume De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați bulionul, fasolea cannellini, dovlecelul, dovlecelul galben, fasolea verde, porumbul, ceapa, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Împărțiți amestecul între recipiente sigure pentru congelator. Congelați până când este gata de gătit, până la 3 luni. Gatiti-lamestec de supă Congelată1 / 4 cană crenguțe proaspete de mărar
Transferați amestecul de supă congelată într-o cratiță. Se fierbe la foc mediu, parțial acoperit, timp de 10 minute. Descoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, 4 până la 5 minute. Se amestecă mărarul.