Supă De Legume De Iarnă

Supă De Legume De Iarnă
Supa de legume de iarnă este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână flori de broccoli, cimbru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Legume De Iarnă, Supă De Legume De Iarnă, și Supă De Legume De Iarnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați bulionul, cartoful, morcovul și cimbru. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CartofiCartofi
BulionBulion
CimbruCimbru
3
Adăugați broccoli, sare dacă doriți și piper; se fierbe, neacoperit, timp de 5-7 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
PiperPiper
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista