Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fructe de mare (Caldo de Mariscos). Această rețetă servește 8 și costă 4,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 282 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați anason, lime, suc de scoici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Supă de fructe de mare din Puerto Rico: Asopao De Mariscos, TOCANĂ DE FRUCTE DE MARE (CAZUELA DE MARISCOS), și Portugheză Arroz Con Mariscos-fructe de mare și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Tăiați ardeii iute în jumătate; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Semințe
3
Așezați jumătățile, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 5 minute sau până se înnegrește.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
4
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Adăugați zahăr, sare, suc de scoici, ardei jalapeo tocați și roșii zdrobite prăjite la foc; aduceți la foc mic. Gatiti 10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Zdrobite
Suc De Scoici
Ardei
Zahăr
Sare
12
Adăugați ardei iute poblano tocat, suc de lămâie, tilapia, creveți și midii; aduceți la foc mic. Gatiti 5 minute sau pana cand crevetii sunt gata si midiile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă. Se amestecă coriandru proaspăt tocat și se servește cu felii de tei.