Supă de fasole albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole albă. Această rețetă face 4 porții cu 956 calorii, 62g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de slănină afumată cu hickory, cimbru, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Supă de fasole albă cu verdeață, Supă de fasole albă cu Andouille și verdeață, și Supă De Fasole Albă Cu Andouille Și Verdeață.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când este crocant; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri. picături în cuptorul olandez. Crumble bacon.
Saut șuncă și ceapă în picături fierbinți 10 minute sau până se înmoaie.
Adăugați fasole, următoarele 6 ingrediente și 8 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, 1 oră. Se amestecă gulerele; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie.
Se servește cu slănină mărunțită și sos fierbinte.