Supă de fasole albă

Supă de fasole albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole albă. Această rețetă face 4 porții cu 956 calorii, 62g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de slănină afumată cu hickory, cimbru, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Supă de fasole albă cu verdeață, Supă de fasole albă cu Andouille și verdeață, și Supă De Fasole Albă Cu Andouille Și Verdeață.

Instrucțiuni

1
Gătiți slănina într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când este crocant; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri. picături în cuptorul olandez. Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Saut șuncă și ceapă în picături fierbinți 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
șuncășuncă
3
Adăugați fasole, următoarele 6 ingrediente și 8 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, 1 oră. Se amestecă gulerele; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
FasoleFasole
ApăApă
4
Se servește cu slănină mărunțită și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Sos FierbinteSos Fierbinte
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista