Supă De Crab În Stil Savannah

Supă De Crab În Stil Savannah
Supa de Crab în stil Savannah ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ardei gras, cățel de usturoi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă De Cartofi Irlandezi În Stil Savannah, Supă de crab și porumb în stil japonez, și Supă de Crab în stil Gumbo cu Okran și roșii.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-o tigaie din fontă de 9 inci; gatiti la foc mediu 15 minute sau pana se rumenesc, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
2
Se ia de pe foc.
3
Topiți untul într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați morcovul și următoarele 5 ingrediente (morcovul prin usturoi) și sotati 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
5
Adăugați condimente vechi de dafin, sare, piper negru, cimbru uscat și frunze de dafin; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
Piper NegruPiper Negru
Cimbru UscatCimbru Uscat
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SareSare
6
Presărați făina rumenită peste amestecul de legume și gătiți 1 minut, amestecând frecvent. Se amestecă sucul de scoică și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când amestecul este ușor gros, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se amestecă laptele și jumătate și jumătate; gatiti 4 minute. Se amestecă carnea de crab și sherry; gatiti 5 minute sau pana cand supa se incalzeste bine. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CrabmeatCrabmeat
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
LapteLapte
SupăSupă

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista