Supă de ciuperci sălbatice cu castane și fenicul prăjit

Supă de ciuperci sălbatice cu castane și fenicul prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ciuperci sălbatice cu castane și fenicul prăjit. Această rețetă face 12 porții cu 428 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci de stridii, castane, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Carne de pasăre prăjită, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, Orez sălbatic cu castane prăjite și afine, și Ciuperci Sălbatice Fenicul & Praz Umplutura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Puneți jumătățile de fenicul, tăiate cu fața în sus, într-un vas de copt și stropiți cu suficient ulei de măsline pentru a veni la jumătatea drumului; condimentează cu o cantitate generoasă de sare și piper. Prăjiți timp de 30 de minute sau până când este complet fraged - feniculul prăjit este baza supei, deci este important ca carnea să fie suficient de moale pentru a fi tăiată cu o lingură. Rezervați până când sunteți gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Într-o oală mare, topiți untul peste flacără medie, adăugați ceapa și usturoiul și sotati timp de 4 minute până la translucid. Aruncați cimbrul în tigaie, împreună cu ciupercile, condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand, timp de 10 pana la 15 minute, pana cand ciupercile isi dau lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați castanele și gătiți încă câteva minute până când au o culoare frumoasă pe ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
6
Scoateți aproximativ 1 cană de amestec pentru a economisi ca garnitură pentru supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
7
Se toarnă stocul în oală și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scoateți de pe foc și curățați supa până când este complet netedă, folosind un blender portabil sau obișnuit. Se amestecă crema pentru a face supa și mai bogată și se fierbe ușor timp de 5 minute. Gust pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Pentru a servi: puneți supa în boluri de supă; garnisiți fiecare porție cu un pic de ciuperci și castane rezervate, o jumătate de fenicul prăjit și o stropire de arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista