Supă De Castraveți Răcită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de castraveți răciți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă vegană servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, mărar, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Castraveți Răcită, Supă De Castraveți Răcită, și Supă De Castraveți Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați castravetele și roșiile într-un blender, rezervând 1/4 cană din fiecare pentru garnitură.
Adăugați ardeiul gras, ceapa, oțetul, 1 linguriță fiecare mărar și pătrunjel, 1 cățel de usturoi și zahărul; piure până se omogenizează. Treceți printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol, apăsând cu spatele unei linguri pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Se condimentează cu 1 linguriță de sare. La frigider până la răcire, aproximativ 1 oră.
Încălziți usturoiul rămas cu uleiul de măsline într-o tigaie la foc mic.
Adăugați cubulețele de pâine și restul de 3 lingurițe fiecare mărar și pătrunjel. Gatiti, amestecand, pana la auriu si crocant, 10-15 minute. Aruncați usturoiul.
Se toarnă supa în boluri răcite. Tăiați castravetele rezervate și roșiile; presărați în supă.
Fotografie realizată de Con Poulos