Supă Cremoasă De Păpădie
Rețeta supă cremoasă de păpădie poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Pentru $1.36 pe portie, veți obține o supă care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 190 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de pene de lămâie, ceapă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Verdeață Cremoasă De Păpădie Și Gratin De Brânză De Capră, Supă De Păpădie, și Supă de miel cu verdeață de păpădie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați 1 frunză de păpădie de buchet; feliați subțire și dați deoparte. Umpleți un cuptor olandez mare pe jumătate plin cu apă; aduceți la fierbere.
Adăugați verdele rămas în apa clocotită; acoperiți și gătiți timp de 2 minute.
Așezați verdele într-un robot de bucătărie; procesați 30 de secunde sau până când este neted.
Puneți uleiul și untul într-o cratiță de 3 litri. Gatiti la foc mediu pana se topeste untul.
Adăugați ceapa; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Presărați făina peste amestecul de ceapă, amestecând pentru a acoperi.
Adăugați bulion și următoarele 4 ingrediente (prin piper), amestecând cu un bici. Se amestecă verdele purificat. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute, amestecând ocazional.
Garnisiți porții uniform cu verdeață feliată rezervată. Se acoperă cu smântână, dacă se dorește.
Se servește cu pene de lămâie.