Supa Taco

Supa Taco
Supa taco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 9 și costă 2,19 USD per porție. O porție conține 513 calorii, 30 g de proteine și 22 g de grăsimi. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați porumb, pâine de porumb, condimente pentru taco al lui Mary și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Taco Tuesday: Easy Taco Soup, Taco Tuesday: Easy Taco Supp și Taco Tuesday: Easy Taco Soup.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții9
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Revista