Supa de fasole a sportivului
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole a sportivului. Această rețetă servește 27 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 180 de calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de jareți de șuncă, cimbru, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă din cămară (: supă de cârnați, fasole și paste cu spanac) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Așezați într-o oală; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1-4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Scurgeți și clătiți fasolea; aruncați lichidul și puneți fasolea deoparte. În aceeași tigaie, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Adăugați morcovi; se sotează cu 4-5 minute mai mult.
Adăugați cârligele de șuncă, marinada pentru pui, coaja de portocală, sare, cimbru, frunze de dafin, fasole și suficientă apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Îndepărtați cârligele de șuncă; când este suficient de rece pentru a fi manevrat, îndepărtați carnea din oase. Aruncați oasele și tăiați carnea în cuburi; reveniți la supă.
Adăugați șunca suplimentară, roșiile și oțetul; se încălzește. Aruncați frunzele de dafin și coaja de portocală înainte de servire.