Sufleu De Spanac Cu Brânză

Sufleu De Spanac Cu Brânză
Brânză spanac sufleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1337 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână unt, sos, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Pufos, Ușor Și Delicios: Sufleu De Spanac Și Brânză Albastră, Sufleu De Spanac, și Sufleu De Spanac.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Calvet Cremant de Bordeaux Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Frumos corp galben auriu cu bule foarte fine și persistente.Nas expresiv de fructe galbene și brioșă. Gust proaspăt și echilibrat.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate51
Revista