Sufleu de brânză de la fermierii de ouă din Ontario
Souffle de brânză de la fermierii de ouă din Ontario este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 310 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză cheddar, piper de bord și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fermierii Brânză, Tort De Cafea Cu Brânză Pentru Fermieri, și Tort De Ciocolată Cu Brânză Pentru Fermieri.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cană de măsurare cu 4 căni sau într-un bol mediu în cuptorul cu microunde. Se amestecă făina, sarea și piperul.
Se amestecă laptele, apoi brânza, până se combină. Gatiti la cuptorul cu microunde timp de 2 minute la mare; se amestecă. Gatiti inca 1-1 / 2 pana la 2 minute pana cand amestecul devine un sos neted, ingrosat.
Bateți gălbenușurile de ou până se amestecă.
Adăugați puțin din sos în gălbenușuri; amestecați bine. Amestecați amestecul de gălbenuș înapoi în sos.
Bateți albușurile de ou până se înăbușesc. Îndoiți ușor amestecul de gălbenuș/sos de ou în albușuri bătute doar până când sunt combinate. (
Amestecul nu trebuie să fie complet amestecat.)
Lingurați sau turnați în patru ramekine cu 1 cană ușor unsă sau feluri de mâncare cu sufle.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 325 grade F (160 grade C) până se umflă și se rumenesc, aproximativ 20 de minute.