Strawberry Party Punch

Strawberry Party Punch
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încearcă Strawberry Party Punch. Această rețetă face 13 porții cu 65 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de ananas, căpșuni, concentrat de limead și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 45%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Strawberry Lime Party Punch, Party Punch și Pink Party Punch.

Instrucțiuni

1
Puneți căpșunile într-un robot de bucătărie; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Se amestecă concentratul de limead și sucul de ananas. Se da la rece până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat1/2 (12 Uncii) Cutie De Concentrat De Limead Congelat, Dezghețat
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Transferați într-un castron pentru punch. Chiar înainte de servire, amestecați sifonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Serviți peste gheață, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții13
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista