Spuma di Mortadella con Salsa di Ciliegie: spumă de porc cu sos de cireșe

Spuma di Mortadella con Salsa di Ciliegie: spumă de porc cu sos de cireșe
Spuma di Mortadella con Salsa di ciliegie: spumă de porc cu sos de cireșe ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 722 calorii, 23g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați aceto balsamico, coajă de portocală, piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spuma de dovlecei - - - Spuma di Zucchine, Confettura di ciliegie (conserve de cireșe), și Mortadella-carne de porc umplută cu cartofi prăjiți cu rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți crema într-o cratiță la foc mic până se apropie de foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați Parmigiano, amestecând constant pentru a-l topi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3
Scoateți amestecul de smântână și brânză de pe foc și adăugați 1 linguriță de oțet și câteva măcinări generoase de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Așezați bucățile de mortadella într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin. Cu motorul pornit adăugați amestecul de cremă într-un flux constant lent până când toată crema a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Gustați pentru condimente și turnați în 6 sau 8 feluri de mâncare individuale-tipul de sufle cu caneluri albe sau orice fel de mâncare "budincă". Acoperiți bine cu plastic și refrigerați câteva ore pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
6
Între timp, construiți sosul. Într-o cratiță medie, reduceți vinul roșu la jumătate din volumul său; coborâți flacăra și adăugați cireșele, fierbând ușor împreună timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați untul și fierbeți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8
De pe foc, adăugați lingura rămasă de oțet și lichiorul de nucă, amestecând bine pentru a se amesteca. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
9
Scoateți mousse-ul din frigider cu 1/2 oră înainte de servire.
10
Așezați vasele individuale pe farfurii mari, plate.
11
Așezați câteva jumătăți de nucă și câteva bucăți de pâine prăjită pe fiecare farfurie și stropiți sosul cald de cireșe peste mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
12
La masă, un pic de mousse și sosul său se întinde pe pâine prăjită și se acoperă cu o bucată de nuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub o singură plută. Prezența sa este simțită imediat sub forma unei arome de parfum și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe palat, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de bramble și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o luminozitate subiacentă, este un Pinot Noir complet, echilibrat și meritat deschis. Remarcabila epocă din 2018 sărbătorește echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu ușurință toate cele de mai sus.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista