Spill-the-Beans Minestrone

Spill-the-Beans Minestrone
Rețeta Spill-the-Beans Minestrone vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 de minute. Pentru 1,09 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 225 de calorii, 11 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână năut, fasole fasole, coji de paste și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 83%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Minestrone cu fasole albă și cârnați italieni, Minestrone consistent cu orz, salvie și fasole și Minestrone cu roșii uscate la soare și fasole albă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți ceapa în ulei până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Adăugați bulionul, fasolea, roșiile, kale, apa, pastele, condimentele italiene și fulgii de piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
KaleKale
4
Stropiți fiecare porție cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Revista