Spice Frecat Somon

Spice Frecat Somon
Spice frecat somon este un pescatarian rețetă cu 7 porții. Pentru $10.77 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 776 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă luați cina, uleiul de măsline, împărtășirea este grijulie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Somon frecat cu condimente, Somon sălbatic frecat cu condimente, și Somon Bristol Bay frecat cu condimente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți timp de 12-15 minute. (Asta e! și sunt atât de buni!) * Bucurați-vă!Împărtășirea Înseamnă Grijă ...Tagged as: cina,pește, sănătos, un singur fel de mâncare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Ingrediente

1(poate fi sau trece)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1foaieAșezați pe o prăjitură tapetată cu hârtie pergament (cea mai bună invenție vreodată!! Fără lipire și fără curățare a foii de cookie ... BonusAșezați pe o prăjitură tapetată cu hârtie pergament (cea mai bună invenție vreodată!! Fără lipire și fără curățare a foii de cookie ... Bonus7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăun singur fel de mâncareun singur fel de mâncare7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăcippolini, ceapă dulce italiană mică, în formă plată, decojită și tăiată subțirecippolini, ceapă dulce italiană mică, în formă plată, decojită și tăiată subțire11 kilogram de dovlecel,Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsănătossănătos7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată1 pachet (10 uncii) de porumb congelat, dezghețat, scurs1 pachet (10 uncii) de porumb congelat, dezghețat, scurs3(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete11 kilogram de dovlecel,conserve) supă de pui cu conținut scăzut de sodiuconserve) supă de pui cu conținut scăzut de sodiu11 kilogram de dovlecel,Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping4fileurifileuri de somon dezosatefileuri de somon dezosate7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSpice Frecat SomonSpice Frecat Somon7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFrecați fileurile de somon cu ulei de măslineFrecați fileurile de somon cu ulei de măsline2(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi3(poate fi sau trece)2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCoaceți timp de 12-15 minute. (Asta este! și sunt atât de buni!)Coaceți timp de 12-15 minute. (Asta este! și sunt atât de buni!)2010de FoodBabbles pe 19 noiembriede FoodBabbles pe 19 noiembrie7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăBucurați-văBucurați-vă7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăKK1Preîncălziți gradele cuptoruluiPreîncălziți gradele cuptorului7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPartajarea Este GrijuliuPartajarea Este Grijuliu7Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată... Gura Ta Îți Va Mulțumi... Gura Ta Îți Va Mulțumi

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate88
Revista