Sparanghel asiatic la grătar

Sparanghel asiatic la grătar
Sparanghelul asiatic la grătar este un fără gluten și vegan rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți sparanghel, semințe de susan, sos hoison și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sparanghel la grătar cu o notă asiatică, Sparanghel Asiatic, și Sparanghel Asiatic Se Amestecă.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Alsacia Willm Kirchberg de Barr Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Kirchberg de Barr Riesling
Alsacia Willm Kirchberg de Barr Riesling
Grand Cru Kirchberg de Barr este unul dintre cei mai renumiți Grands Crus din Alsacia, care dă naștere la Riesling de mare caracter. Terroirul este profund, oferind vinurilor o structură excelentă, prospețime și intensitate aromatică de neegalat. În timp, aceste vinuri câștigă în special în complexitate, finețe și mineralitate.
DificultateUșor
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate24
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista