Supa crema de sparanghel
Reteta Supa crema de sparanghel se poate face in aproximativ 1 ora si 10 minute . Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 28 g de grăsimi și un total de 368 de calorii . Pentru 2,61 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Dacă aveți la îndemână cimbru, țelină, smântână groasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă cremă de sparanghel , Supă cremă de sparanghel și Supă cremă de sparanghel .
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Umpleți un castron mediu cu apă cu gheață sărată. Lucrând în 2 reprize, adăugați sparanghelul în apa clocotită și gătiți până când se înmoaie, aproximativ 4 minute per lot. Folosind o lingură cu fantă, transferați sparanghelul în vasul cu apă cu gheață.
Scurgere. Rezervați 7 1/2 căni de lichid de gătit.
Taiati subtiri 18 varfuri de sparanghel pe diagonala si rezervati pentru o garnitura a supei. Tăiați sulițele de sparanghel rămase în bucăți mici.
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, țelina și morcovii și gătiți, acoperit, amestecând ocazional, până când se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Adaugati faina si gatiti, amestecand cu o lingura de lemn, inca 2 minute.
Se toarnă lichidul de gătit de sparanghel rezervat și se aduce la fierbere în timp ce se amestecă constant. Leagă pătrunjelul, cimbrul și dafinul împreună cu o bucată de sfoară de bucătărie și se adaugă în supă. Reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute.
Se amestecă sparanghelul tocat și se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Scoateți și aruncați mănunchiul de ierburi. Lucrând în loturi, transferați amestecul de sparanghel într-un blender și pasați-o până la omogenizare. Folosind o sită peste un castron mare, strecoară supa de sparanghel. Reveniți piureul în oală și reîncălziți la foc mediu.
Se amestecă smântâna groasă, vermut și sarea în supă și se condimentează cu piper. Împărțiți în boluri cu supă caldă, stropiți fiecare supă cu vârfurile de sparanghel rezervate și serviți imediat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. La Marca cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.