Spanac ciuperci Portobello umplute cu Avocado
Ciupercile Portobello umplute cu spanac cu Avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 494 calorii. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, frunze de spanac, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ciuperci Portobello Umplute Cu Spanac, Ciuperci Portobello umplute cu spanac și Anghinare Dip, și Cochilii umplute cu Ricotta, spanac și ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați roșiile uscate la soare într-un bol cu apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Frecați capacele ciupercilor portobello cu 2 linguri de ulei de măsline sau, după cum este necesar; aranjați ciupercile branhiale pe foaia de copt pregătită. Condimentează ciupercile cu oregano, sare de mare și piper negru.
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit până când sunt fragede, 8 până la 10 minute.
Așezați tulpinile de ciuperci, roșiile uscate la soare, ardeiul gras roșu și căței de usturoi într-un robot de bucătărie; pulsați până se toacă fin.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati amestecul de rosii uscate la soare in uleiul incins pana cand este parfumat, aproximativ 2 minute.
Amestecați spanacul în tigaie; acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când spanacul este ofilit, încă aproximativ 3 minute, amestecând ocazional.
Scurgeți excesul de lichid din tigaie.
Se amestecă amestecul de spanac peste capacele de ciuperci coapte.
Împărțiți avocado tăiat cubulețe deasupra ciupercilor și presărați parmezan pentru a servi.