Spaghete De Fenicul-Sardină
Nevoie de o farfurie vegană? Spaghetele de fenicul-sardină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 351 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sardine în sos de roșii, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghete cu sos de sardină-fenicul și salată de spanac, Sardine storecupboard spaghetti, și Spaghete à la sos de tomate et sardine écrasée Recette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Tăiați frunzele exterioare din fenicul. Tăiați frunzele pentru a măsura 1/2 cană. Aruncați tulpinile.
Tăiați becul în jumătate pe lungime; aruncați miezul. Bec subțire felie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adauga fenicul felii si ceapa; saut 4 minute.
Adăugați usturoi; saut 20 de secunde. Se amestecă sosul de roșii, oregano, ardeiul roșu și sosul din sardine. Acoperiți și reduceți căldura.
Aruncați coloana vertebrală din pește.
Adăugați pește în tigaie; rupeți ușor peștele în bucăți. Acoperiți și gătiți 6 minute. Aruncați pastele cu sos; se presară cu frunze.