Sosul de ciocolată al lui Denise

Sosul de ciocolată al lui Denise
Sosul de ciocolată al lui Denise ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. O porție conține 481 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți sirop de porumb, sugestie de servire: înghețată de fasole de vanilie, pudră de cacao olandeză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Quiche a la Denise, Foodie Vineri: Cina Cu Denise, și Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mic. Gatiti timp de 5 minute. Opriți focul, acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 15 minute. Se strecoară solidele și se întoarce lichidul într-o cratiță curată la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați pudra de cacao și siropul de porumb și amestecați până se omogenizează. Se fierbe timp de 2 minute. Opriți focul, adăugați ciocolata tocată și amestecați până se topește. Se răcește la temperatura camerei. Poate fi acoperit și păstrat la frigider timp de până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Stropiți peste înghețată de fasole de vanilie și garnisiți cu mentă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista