Sos Garlicky Hoisin

Sos Garlicky Hoisin
Nevoie de o sos fără gluten și fără lactate? Sosul Garlicky Hoisin ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 189 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână usturoi, sos hoisin, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Garlicky Hoisin Beef, Sos Hoisin, și Sos Hoisin.

Instrucțiuni

1
Încălziți un wok sau o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați uleiul și încălziți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
3
Adăugați scallions, usturoi și fulgi de piper, dacă utilizați, și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4
Adăugați ingredientele rămase și aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
5
Se toarnă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista