Sos de salată de Burgundy

Sos de salată de Burgundy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați dressing-ul pentru salată Burgundy. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 9 și costă 13 cenți per porție . O porție conține 77 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de batoane de scorțișoară, suc de struguri, oțet de vin roșu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 9% . Încercați dressing Wafu (sosament japonez pentru salată) , carne de vită Burgundy și carne de vită Burgundy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Asezati batoanele de scortisoara si cuisoarele pe o grosime dubla de stofa; ridicați colțurile de pânză și legați cu sfoară de bucătărie pentru a forma o pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2
Într-o cratiță mare, combinați vinul sau sucul de struguri, zahărul și oțetul; adăugați punga de condimente. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute. Aruncați punga de condimente. Se răcește ușor pansamentul. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 2 ore sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Serviți peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. HdV Hyde Vineyard Chardonnay cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 72 de dolari pe sticlă.
HdV Hyde Vineyard Chardonnay
HdV Hyde Vineyard Chardonnay
Arome proaspete florale, citrice și piersici albe la nas se deschid într-un palat mătăsos oferind intens sâmbure strălucitor, pere și mineralitate. Prospețimea excepțională este echilibrată de o senzație bogată în gură și de profunzime minerală profundă. Cu frumusețe, clasă și concentrare, acest vin are un potențial excelent de învechire.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Revista