Sos de Izabela de afine cu sunca saut

Sos de Izabela de afine cu sunca saut
Sosul de Izabela de afine cu sunca saut este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, șuncă, conserve de ananas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Sos Izabela, Sos Izabela, și Filet De Porc La Grătar Cu Sos Izabela Gingered pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți zahărul într-o tigaie grea la foc mediu-mare; gatiti 2 minute, amestecand pana se dizolva zaharul. Gatiti 1 minut sau pana se rumeneste (nu amestecati).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc; se amestecă ușor în apă și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Se pune într-un castron mediu; se răcește complet. Se amestecă sosul de afine, conservele, hreanul și muștarul. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
HreanHrean
ConservăConservă
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
5
Adăugați 4 felii de șuncă; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se formeaza semne de gratar. Repetați procedura cu feliile de șuncă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Se servește cu sos de Izabelă de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista