Sos de Izabela de afine cu sunca saut
Sosul de Izabela de afine cu sunca saut este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un sos foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, șuncă, conserve de ananas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Sos Izabela, Sos Izabela, și Filet De Porc La Grătar Cu Sos Izabela Gingered pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți zahărul într-o tigaie grea la foc mediu-mare; gatiti 2 minute, amestecand pana se dizolva zaharul. Gatiti 1 minut sau pana se rumeneste (nu amestecati).
Se ia de pe foc; se amestecă ușor în apă și ceapă.
Se pune într-un castron mediu; se răcește complet. Se amestecă sosul de afine, conservele, hreanul și muștarul. Acoperiți și răciți.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Adăugați 4 felii de șuncă; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se formeaza semne de gratar. Repetați procedura cu feliile de șuncă rămase.
Se servește cu sos de Izabelă de afine.