Sos De Grătar În Stil Kansas City

Sos De Grătar În Stil Kansas City
Kansas City-stil sos gratar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,31 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, pastă de roșii, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca un sos accesibil pentru Ziua Tatălui. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Sos: Sos De Grătar În Stil Kansas City, Ouă prăjite cu sos de grătar în stil Kansas City pentru 1, și Grătar: Coaste În Stil Kansas City pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o oală medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este aurie, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați sosul de roșii, 1 cană de apă, oțetul, ketchup-ul, zahărul brun, melasa, sosul Worcestershire, pasta de roșii, muștarul, usturoiul praf și 1 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu mic și se fierbe până când ceapa este fragedă, aproximativ 15 minute. Se amestecă fumul lichid. Se strecoară sosul, apăsând pe solide pentru a extrage orice lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
Zahăr BrunZahăr Brun
MelasăMelasă
SosSos
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
MuștarMuștar
OțetOțet
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
4
Fotografie de Andrew Purcell

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dry Creek Vineyard Old Vine Zinfandel, vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Dry Creek Vineyard Viță De Vie Veche Zinfandel, Vin
Dry Creek Vineyard Viță De Vie Veche Zinfandel, Vin
mure, picant, afine
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista