Sos De Grătar Chipotle

Sos De Grătar Chipotle
Sosul de grătar Chipotle ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 40 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți zahăr brun ferm, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos De Grătar Chipotle, Sos De Grătar Maple-Chipotle, și Sos De Grătar Maple-Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună piureul de roșii și ingredientele rămase într-un 2-qt. cratiță la foc mediu. Se aduce la fierbere, amestecând frecvent. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 25 până la 30 de minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Big Smooth Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Big Smooth Zinfandel se deschide cu arome de spargere de cireșe negre delicioase, mure, smochine și framboise. Nucă de cocos prăjită, vanilie tahitiană și indicii de mărar afumat se ridică din pahar, ca urmare a îmbătrânirii stejarului American. Mătăsos neted pe palat, cu arome de boysenberry, reducere de rodie și coacăze roșii care vă întâmpină la prima înghițitură. Pe mijlocul palatului, notele proaspete de nucă de cocos și fasole de vanilie plutesc și vă lasă cu un finisaj echilibrat.Asociați acest vin cu capsele dvs. preferate pentru grătar - vă sugerăm coaste picante pentru copii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista