Sorbet suculent de pepene verde

Sorbet suculent de pepene verde
Sorbetul de pepene verde suculent ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 15 cenți per porție. O porție conține 119 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vara va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. Un amestec de apă, pepene verde, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 12% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de pepene verde suculent , Sorbet de pepene verde și Sorbet de pepene verde .

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Sorbet. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista