Somon Și Dovlecei Coapte În Pergament

Somon Și Dovlecei Coapte În Pergament
Somonul și dovlecelul coapte în pergament este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 427 calorii. Pentru $5.15 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 63 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, sare grosieră și piper măcinat, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Încercați Somon Copt Pergament, Somon Copt Pergament, și Somon și praz coapte în pergament pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Îndoiți o bucată mare de hârtie pergament (aproximativ 15 x 16 inci) în jumătate pentru a o încreți; deschideți și așezați-l plat.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate43
Revista