Somon în Brodetto de lămâie cu piure de mazăre

Somon în Brodetto de lămâie cu piure de mazăre
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Somonul în Brodetto de lămâie cu piure de mazăre ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 707 calorii, 32g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,39 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, șalotă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Somon în Brodetto de lămâie cu piure de mazăre, Somon pe kiwi și piure de lămâie, și Somon Sockeye pe kiwi și piure de lămâie.

Instrucțiuni

1
Pentru a face Brodetto de lămâie, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se adaugă șalotele și se sotează până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
3
Adăugați sucul de lămâie, coaja și bulionul. Se aduce la foc mic și se menține cald, acoperit, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4
Pentru a face piureul de mazăre, combinați mazărea, menta, usturoiul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie și piureul. Cu mașina în funcțiune, adăugați uleiul de măsline într-o ploaie constantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Transferați piureul de mazăre într-un bol mic și amestecați parmezanul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Pentru a face somonul, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mare. Condimentează bucățile de somon cu sare și piper. Căutați somonul până se formează o crustă aurie, aproximativ 4 până la 5 minute pe prima parte. Întoarceți peștele și continuați să gătiți până la mediu-rar, cu aproximativ 2 minute mai mult, în funcție de grosimea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Pentru a asambla vasul, adăugați lingura de mentă tocată la Brodetto de lămâie și împărțiți între 4 feluri de mâncare puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Puneți o lingură mare de piure de mazăre în centrul fiecărui bol.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Așezați o bucată de somon deasupra fiecărei movile de piure de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
10
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista