Somon Teriyaki cu salată de castraveți
Teriyaki Somon cu salata de castraveti ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,26 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână file de somon, cățel de usturoi, oțet de orez condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Teriyaki de somon la grătar cu salată de castraveți, Macrou Teriyaki cu salată de castraveți acidulată, și Somon Teriyaki Și Sparanghel, Salată De Spanac.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sosul teriyaki, zahărul și usturoiul până se dizolvă zahărul.
Așezați fileurile de somon într-un castron mare și aruncați cu marinată pentru a acoperi fileurile. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute. Aruncați castraveții cu oțet, acoperiți și dați la frigider până când sunt gata de servit.
Înveliți ușor grilele curate de grătar cu spray de ulei de gătit.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți somonul din marinată. Aranjați fileurile de somon, cu pielea în jos, uniform pe grătar și acoperiți cu capac. Grill Fără fileuri de cotitură, 8 minute. Folosind o spatulă mare, întoarceți cu grijă fileurile și gătiți, acoperite, cu 2 până la 3 minute mai mult, doar până când somonul este gătit, dar încă umed și fulgios.
Se servește cu salată de castraveți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.