Somon sotat cu cartof dulce, Papaya Rougaille și cuscus israelian

Somon sotat cu cartof dulce, Papaya Rougaille și cuscus israelian
Somonul sotat cu cartof dulce, Papaya Rougaille și cuscusul israelian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 806 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 5,19 USD pe porție. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, ciuperci shiitake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus Israelian Cu Cartof Dulce, Somon cu cuscus israelian prăjit, și Somon cu sos de cireșe și cuscus israelian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa, ghimbirul, roșiile, papaya, usturoiul și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
2
Adăugați suc de lămâie sau lime, oțet de vin roșu, 1/8 cană ulei de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Amestecați acest lucru cu 2 până la 3 ore înainte de servire și lăsați să stea, acoperit, dar nu la frigider.
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru a face cuscusul: umpleți o cratiță aproximativ 3/4 plină cu apă, puțină sare, apoi puțin șofran pentru culoare. Se aduce la fierbere, se adaugă cuscusul și se gătește aproximativ 2 minute. Spălați cuscusul cu apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
șofranșofran
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Scurgeți cartoful dulce și dovlecelul și adăugați la cuscus. Se amestecă ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
7
Încălziți untul într-o tigaie mică și sotati ciupercile shiitake cu usturoiul, ceapa și chimenul. Când ciupercile sunt moi, adăugați amestecul în cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Așezați cuscusul într-un vas de copt și păstrați-l cald la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Condimentează somonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și sotati fileurile de somon timp de 1 minut pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Serviți somonul pe un pat de cuscus. Îngrămădiți rougaille peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
12
Garnisiți cu lungimi de spaghete prăjite, astfel încât acestea să ajungă din somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții5
Scor De Sănătate55
Revista