Somon la grătar, mazăre și salată de amestec de primăvară cu tăiței Chow Mein
Rețeta de somon la grătar, mazăre și salată de amestec de primăvară cu tăiței Chow Mein ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 20 de minute. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 589 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de zahăr brun, ulei de canolan, sos hoisin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Salată de pui la grătar cu morcovi și tăiței Chow Mein, Salată Delicioasă De Pui Asiatic Cu Tăiței Chow Mein, și Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou fiert și vinetă cu coajă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Bateti impreuna zaharul brun, sosul hoisin, sosul de soia si ardeiul rosu zdrobit intr-un bol mic pana se amesteca.
Ungeți somonul cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați 8 până la 10 minute, rotind o dată sau până la coacerea dorită. Ungeți generos ambele părți ale peștilor cu amestec de sos de soia; gătiți 30 de secunde suplimentare pe fiecare parte.
Combinați amestecul de salată, mazărea din pungă și ardeiul gras roșu într-un castron mare. Aruncați cu vinetă asiatică, după gust. Împărțiți amestecul de salată pe 4 farfurii mari. Se acoperă fiecare cu somon la grătar și se presară cu tăiței chow mein.
Bateti impreuna 1/4 cana otet de vin de orez, 3 linguri ulei de canola, 2 lingurite ulei de susan, 2 lingurite redus sos de soia de sodiu până la amestec. Face aproximativ 1/2 cană.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar.
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.